Restaurant Beyfin

Restaurant Beyfin va ofera o selectie de preparate inspirate atat din bucataria traditionala cat si din bucataria internationala. Calitatea bucatelor este intotdeauna superioara, datorita ingredientelor proaspete folosite, dar si experientei bucatarilor nostri.

Locatia noastra centrala se apropie de una ideala unde pe parcursul intregii zile puteti alege micul dejun cald si diversificat, un pranz delicios si rapid daca sunteti in graba, sau a la carte daca alegeti aceasta varianta, o cina eleganta in compania unui amic, sau una romantica in doi.

In cadrul Restaurantului Beyfin va oferim o gama larga de servicii pentru toate evenimentele atat personale cat si corporate. Organizam evenimente personale, mese de afaceri, petreceri de copii, coffe break-uri sau evenimente private.

Restaurantul Beyfin dispune de o sala de conferinta cu o capacitate de pana la 90 de locuri, dotata ultramodern pentru ca prezentarile dumneavostra sa se desfasoare practic si eficient. Succesul tau este si al nostru ! La fel ca dumneavoastra si noi ne dorim sa petreceti o seara memorabila.

Pentru solicitari va rugam sa accesati sectiunea de contact a site-ului, pe email: restaurantbeyfin@gmail.com sau la telefon: 0754.759-824.

Va asteptam cu drag sa fiti oaspetii nostru !

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *