Despre noi

Clujul nu duce lipsa de restaurante frumoase. Insa, de multe ori acestea sunt destul de ascunse si tind sa se piarda in multimea de restaurante. Restaurantul Beyfin „ascuns” in incinta hotelului Beyfin s-a reinventat pentru tine, a creeat “simbioza” intre gustos si estetic. Cu o capacitate de 60 de locuri in interior si 80 de locuri pe terasa, Restaurantul Beyfin este locul ideal in care poti
scapa de forfota orasului, agitatia de zi cu zi si poti petrece momente relaxante savurand preparate culinare rafinate sau cocktail-uri pregatite cu minutiozitate si profesionalism.

Locul unde poti petrece o seara cu caracter , Restaurant Beyfin - Cluj-Napocasavurand un delicat si vivace vin rose „Karakter”, bogat in arome intense, gust plin, cremos cu cateva note de mirodenii. O „nota” de eleganta, o „nota” pe clape de pian, o „nota” finala de bun gust, pot acompania seara oaspetilor Restaurantului Beyfin. Aici vei avea parte nu doar de un pranz sau de o cina traditional romaneasca, ci de o adevarata incursiune in cultura si bucataria traditional romaneasca. Toate sunt aici si te asteapta sa le incerci.
Finete, eleganta, delicatete, subtilitate a gustului sau a simtirii. O stare a perfectiunii, a calitatii fara cusur ! Rafinamentul si excelenta sunt caracteristicile restaurantului nostru. Aici va puteti desfata cu minunate preparate culinare.

La noi totul este pur si simplu delicios !

Hotelul Beyfin gazduieste una dintre cele mai faimoase terase din Cluj Napoca. Situata la ultimul nivel al hotelului, cu o vedere panoramica care incanta privirea oricarui vizitator, dandu-le posibilitatea de-a pleca cu instantanee unice, descoperite doar de pe Terasa Beyfin.

Un loc dragut unde poti alege dintr-un meniu larg, specialitati de salate, paste, preparate grill sau un desert delicios. Barul va poate acompania masa cu bautura preferata, o cafea, un vin racoros, o bere draft sau o bautura surpriza.

Terasa Beyfin, o terasa suspendata, scaldata în lumina soarelui de-a lungul întregii zile, înconjurat de plante si flori, decorat în tonuri calde de culoare, este locul perfect pentru gurmanzii rafinati, pentru degustatorii priceputi si pentru toti cei care savureaza ritualul mesei pentru placerea ochiului, mintii si gustului.

Va asteptam pentru a trai o experienta culinara de neuitat !